Despre cum cred că steliștii și-ar fi dorit să aibă galeria lui Dinamo

Eram nervoasă ieri la începutul meciului dintre Steaua și Manchester City, dar tot am pufnit în râs și am citit fiecare glumiță pe tema coregrafiei dinamoviștilor și a modului în care au reușit să o facă folosindu-se de cetățenii de la tribună ai Stelei. Mi s-a părut ingenios cum l-au dus de nas pe Becali, pe MM Stoica. Si, dacă primul nu-mi oferea senzația de cine știe ce istețime, recunosc faptul că m-aș fi așteptat la mai multă agilitate din partea lui MM. Dar se pare că, atunci când le sunt oferite lucruri gratis, acceptă fără să se gândească la cum vor plăti scump pentru asta.

Momentul de aseară a făcut înconjurul lumii. Și pe bună dreptate. A fost fabulos. Nimeni nu s-a întrebat de ce îmbracă veste roșii și albe. Înțeleg faptul că Steaua și-a pierdut din identitate, dar chiar să se uite care sunt culorile echipei? Aparent, da.
Momentul gândit de dinamoviști cu mult timp înainte mă face să sper că, sezonul acesta sau următor, suporterii ăia mișto și cu imaginație vor avea și o echipă în spate pe care să o susțină într-o competiție europeană și care să se ridice la nivelul galeriei pe care o au. Poate, poate.

Jos pălăria, Dinamo!
Despre Steaua nu sunt multe de spus. Au pierdut la scor, l-au ridicat la rangul de erou pe Niță, asta deși mulți i-au contestat valoarea atunci când a fost transferat la Steaua și s-au prefăcut că nu au văzut Doar Dinamo București scris pe o întreagă tribună. Sunt convinsă că nu au fost deloc curioși să vadă coregrafia din tribune, da. Ei erau concentrați pe tactica și pregătiți să o învingă pe Manchester City. Nu e nimic. Au avut cu ce se delecta după meci. Și pariu că i-au apreciat și ei pe fanii lui Dinamo și și-au dorit, ca măcar o dată în cariera lor, să aibă partea de susținerea unor astfel de băieți, nu cetățeni care habar nu au ce fac pe stadion?

sursă foto: prosport.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s